Skrzynka transportowa do pieczywa i wyrobów cukiernicznych F-132 Zobacz większe

Skrzynka transportowa do pieczywa i wyrobów cukiernicznych F-132

2-110

Nowy

Pojemnik skierowany do branży piekarniczej i cukierniczej. Charakteryzuje się dużą wytrzymałością oraz odpornością na wysokie temperatury związanymi z wypiekiem wyrobów (do 70 stopni) oraz te niskie wynikające z chłodzenia produktów piekarniczych i cukierniczych. (-20 stopni). Produkt posiada atesty potrzebne do transportu i kontaktu z żywnością.

Więcej szczegółów

Opis

Symbol F-132
Wymiar zewnętrzny 663x445x132 mm
Wymiar wewnętrzny 610x410x89 mm
Nośność 8 kg
Pojemność 22 dm3

Więcej informacji

Pojemnik skierowany do branży piekarniczej i cukierniczej. Charakteryzuje się dużą wytrzymałością oraz odpornością na wysokie temperatury związanymi z wypiekiem wyrobów (do 70 stopni) oraz te niskie wynikające z chłodzenia produktów piekarniczych i cukierniczych. (-20 stopni). Produkt posiada atesty potrzebne do transportu i kontaktu z żywnością. Jest to najniższa skrzynka z tej grupy produktów dzięki czemu umożliwia swobodne i bezproblemowe ułożenie w niej produktów. Charakteryzuje się tym, że posiada lite dno oraz lite, niskie, wzmocnione boki. Idealna do układania na niej blach piekarniczych. Skrzynka jest pojemnikiem sztaplowanym co umożliwia układanie go jeden na drugim oraz zaoszczędzenie powierzchni magazynowej i transportowej.

Dostępny w kolorze żółtym oraz białym.

Opinie

Brak komentarzy od klienta w tym momencie.

Napisz opinię

Skrzynka transportowa do pieczywa i wyrobów cukiernicznych F-132

Skrzynka transportowa do pieczywa i wyrobów cukiernicznych F-132

Pojemnik skierowany do branży piekarniczej i cukierniczej. Charakteryzuje się dużą wytrzymałością oraz odpornością na wysokie temperatury związanymi z wypiekiem wyrobów (do 70 stopni) oraz te niskie wynikające z chłodzenia produktów piekarniczych i cukierniczych. (-20 stopni). Produkt posiada atesty potrzebne do transportu i kontaktu z żywnością.

Napisz opinię

Inne produkty w tej samej kategorii: